Bröllopsfotograf Joakim Orrvik - Örebro, Närke, Sverige
E-post: Fotografjoakimorrvik[@]gmail.com
©2019 Fotograf Joakim Orrvik http://Fotografjoakimorrvik.com

Jag älskar att jag inte bara älskar dig och den du är
när jag är med dig, utan att jag också älskar mig
och den jag är
när jag är med

Parfotografering på ett närhet och naturlighet sätt! 

När jag började fotografera så har jag alltid älskat att fotografera porträtt och efter några år blev jag bröllopsfotograf på riktigt! 

Jag erbjuder olika porträttfotograferingar i vackra och bekanta miljöer. Jag utgår från Örebro län, men jag kommer gärna dit ni vill. Låt mig få följa med till platsen där du mötte din respektive för första gången och prova att leka lite framför kameran,

 

Jag vill ge dig en möjlighet till att spara på kärlek som du hade under fototillfället, för att kunna ta fram bilderna och kunna njuta av dem när som helst på din mobil eller på ett album där hemma! 
 

Bara Du & Jag

"Bara Du & Jag" är tänkt att ni har chans att visa era kärlek och posera framför kameran och ni kanske planerar att gifta er småningom! Jag vill inte bara fånga välkomponerade och “perfekt” exponerade bilder på mina par. Det allra viktigaste är fånga känslor, närhet och det naturliga som finns mellan er framför kameran.. Det blir oftast mycket fniss och skratt mellan er!  Därmed en lyckad fotosession och ett album som man kan bläddra i tillsammans! 
Ja, man kan faktiskt fotografera sig även om man inte tänkt ska gifta sig eller förlova sig, Varför är det inte bättre än att visa sin kärlek på bild oavsett vart i livet man är!

 

Under en "Bara Du & Jag" porträtt session tar jag under trevliga och avslappnade former fram de bästa bilderna på er. Huvudsaken är att bilderna speglar er personlighet! Bilderna kan till exempel användas till bildspel inför bröllopet. För er som inte har tänkt att planera gifta men vill ha fina bilder på er själva är alltid varmt välkommen att kontakta mig! 
 

Boka en "Bara Du & Jag" porträttsession!

I en "Bara Du & Jag" porträttsession ingår 1 timme fotografering och min resa inom Örebro län. (Resekostnad på 60kr/mil tillkommer utanför Örebro området.)  För er som bara tänkt ha "Bara Du & Jag" porträttsession tar jag 2000kr inkl moms. 

Tveka därför inte att höra av Er för parfotografering av det du älskar mest just nu! Love! 

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter