Bröllopsfotograf Joakim Orrvik - Örebro, Närke, Sverige
E-post: Fotografjoakimorrvik[@]gmail.com
©2019 Fotograf Joakim Orrvik http://Fotografjoakimorrvik.com

Om fotograf Joakim Orrvik

Hej!

Det känns himla roligt att du har hittat hit och att du är nyfiken på vem jag är! 

Stor sannolikhet är att ni planerar ett bröllop tillsammans eller söker ni efter en familjefotograf?!

 

Mitt namn är Joakim Orrvik och jag frilansar som fotograf i Örebro län för 5 år sedan jag bildade mitt företag som fotograf 2014! Nu är det min 6:e bröllopssäsong som jag redan längtar efter! Under vardagar jobbar jag som högstadiets lärare på Birgittaskolan i Örebro för döva elever. 

Jag har alltid älskat att dokumentera med fotografier, och det har inte bara blivit mitt sätt att uttrycka mig utan även blivit en del av mitt liv. För mig är fotografering inte ett jobb, det är min passion! Jag älskar även att resa i hela Sverige och även utanför Sverige! När jag väl är på plats så brukar jag gärna fota runt om stället efter avslutad fotouppdraget, speciellt vid havet som jag älskar! Vare sig det rör sig om porträtt, bröllop, student eller event så lägger jag stor omsorg i detaljer för att leverera en högkvalitativ produkt - varje gång!

 

Jag är också tacksam för att få uppleva många vackra ögonblick när någon gifter sig och föreviga minnen för alltid. Det gör mig väldigt stolt som bröllopsfotograf!

Min vision är att ni ska vara just er på era bilder! Tillsammans berättar vi en liten berättelse men viktig del av er historia!

Som person: Min dröm är att bilda en egen dagsljusstudio inne i Örebro stad. Just nu brinner jag för porträtt, landskap, familjefotografering och att fotografera bröllop! Jag älskar att vara med min familj och mina två hundar och vi har en underbar dotter som är 14 år gammal. Under fritiden älskar jag att fotografera med analog kameror och gärna med mellanformat. Jag framkallar också själv och har ett eget mörkrum att leka med! Ni som önskar att jag ska fota analogt med en mellanformat kamera och framkalla på fotopapper så fråga gärna mig!

 

När jag får tid över så vill jag gärna vara nära natur och gå med mina hundar.

Om ni kikar på mina bilder på 1X.com som är en erkänd internationell fotosida så ser ni att jag älskar landskapsbilder!  

Urvalet av de bilderna står 1X.com för och fotograferna har fått sina bilder publicerade på just 1X.com, ett av världens största foto communities på nätet med 150 000 besökare varje dag! Kvalitetskraven är oerhört höga och endast en bråkdel av alla bilder som skickas in publiceras i deras fotogalleri. Där har jag 13 publicerade bilder i avdelning landskap som jag är väldigt stolt över! På Fotosidan har jag även mina 25 bilder som är publicerade på Fotosidans bästa fotogalleri FS.


Funderar ni på att boka mig som bröllopsfotograf är ni varmt välkomna att kontakta mig! 

Fotograf Joakim Orrvik

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon