Bröllopsfotograf Joakim Orrvik - Örebro, Närke, Sverige
E-post: Fotografjoakimorrvik@gmail.com
©2020 Fotograf Joakim Orrvik http://Fotografjoakimorrvik.com

Om fotograf Joakim Orrvik

Hej!

Det känns himla roligt att du har hittat hit och att du är nyfiken på vem jag är! 

Stor sannolikhet är att ni planerar ett bröllop tillsammans eller söker ni efter en familjefotograf?!

 

Mitt namn är Joakim Orrvik och jag frilansar som fotograf. Jag bildade mitt företag som fotograf för 6 år sedan. Nu är det min 7:e bröllopssäsong som jag redan längtar efter! Under vardagar jobbar jag som högstadiets lärare på Birgittaskolan i Örebro för döva elever. 

Jag har alltid älskat att dokumentera med fotografier, och det har inte bara blivit mitt sätt att uttrycka mig utan även blivit en del av mitt liv. För mig är fotografering inte ett jobb, det är min passion! Jag älskar även att resa i hela Sverige och även utanför Sverige! När jag väl är på plats brukar jag gärna fota runt om stället efter avslutad fotouppdraget, speciellt vid havet som jag älskar! 

 

Jag är också tacksam för att få uppleva många vackra ögonblick när någon gifter sig och föreviga minnen för alltid. Det gör mig väldigt stolt som bröllopsfotograf!

Som person: Min dröm är att bilda en egen dagsljusstudio inne i Örebro stad. Just nu brinner jag för porträtt, landskap, familjefotografering och att fotografera bröllop! Jag älskar att vara med min familj och mina två hundar och vi har en underbar dotter som snart blir 15 år gammal. Under fritiden älskar jag att fotografera med analoga kameror och gärna med mellanformat. Jag framkallar också själv och har ett eget mörkrum att leka med! 

 

Om ni kikar på mina bilder på 1X.com som är en erkänd internationell fotosida så ser ni att jag älskar landskapsbilder!  

Urvalet av de bilderna står 1X.com för och fotograferna har fått sina bilder publicerade på just 1X.com, ett av världens största foto communities på nätet med 150 000 besökare varje dag! Kvalitetskraven är oerhört höga och endast en bråkdel av alla bilder som skickas in publiceras i deras fotogalleri. Där har jag 13 publicerade bilder i avdelning landskap som jag är väldigt stolt över! På Fotosidan har jag även mina 25 bilder som är publicerade på Fotosidans bästa fotogalleri FS.


Funderar ni på att boka mig som bröllopsfotograf är ni varmt välkomna att kontakta mig! 

Fotograf Joakim Orrvik

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon