top of page

Om fotograf Joakim Orrvik

FotografJoakimOrrvik_DSC4582 3.jpg
Since2014,medium.1484152214.png

Hej!

Det är fantastiskt att du har hittat till min hemsida! Kanske planerar ni ett bröllop eller letar efter en fotograf som älskar att fota? Då har du kommit rätt!

Jag heter Joakim och är uppvuxen i Örebro. Jag bor i Norra bro med min 18-åriga dotter och vi har två underbara hundar som jag älskar mycket.

Fotografering har alltid varit en passion för mig och jag älskar att dokumentera med hjälp av fotografier. Svartvita bilder och analoga kameror brinner jag lite extra för.

 

Jag tycker även om att resa både inom och utanför Sverige. När jag är på fotouppdrag försöker jag alltid att ta tillfället i akt att fotografera landskapet efter avslutat uppdrag, särskilt vid havet som är fantastiskt.

Oavsett om det handlar om porträtt, bröllop, student eller annat event, lägger jag stor omsorg på detaljer för att leverera högkvalitativa bilder varje gång. Som bröllopsfotograf är jag tacksam för att få föreviga många vackra ögonblick och det gör mig väldigt stolt.

Min vision är att ni ska vara just ni på era bilder och tillsammans hjälps vi åt att berätta en liten, men mycket viktig, del av er historia! Mina specialområden är porträtt, landskap, familjer och bröllop.

Jag har en dröm om att kunna öppna en dagsljusstudio i Örebro.

På fritiden fotograferar jag gärna med en analog kamera i mellanformat och framkallar allt själv i mitt eget mörkrum. Om du har önskemål om analog fotografering och framkallning på fotopapper så fråga mig gärna!

Du kan titta på mina bilder på 1X.com, en erkänd internationell fotosida där jag också älskar att visa landskapsbilder. Kvalitetskraven är oerhört höga och endast en bråkdel av alla bilder som skickas in publiceras i deras fotogalleri. Jag är stolt över att ha 13 publicerade bilder i avdelningen för landskap. Jag har också 26 bilder publicerade på Fotosidans bästa fotogalleri FS avdelning.

Om du funderar på att boka mig som fotograf är du varmt välkommen att kontakta mig!

Med vänliga hälsningar, Fotograf Joakim Orrvik

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
horizontal-black.png
bottom of page