top of page
FotografJoakimOrrvik_DSC0386 1.jpg

Mikaela&Kristoffer
Kristinehamn, Ölmekyrka

Återkomsten till Kristinehamn!
 

Jag hade längtat efter att få återvända till Kristinehamn, en plats jag senast besökte för några år sedan med ett annat brudpar som gifte sig i närheten av Vänern. Den här gången var det Mikaela och Kristoffer som skulle säga ja till varandra, och jag var redo att föreviga deras speciella dag.
 

Vårt första möte ägde rum nära Ölme kyrka, där vi skulle fotografera first look-momentet. Spänningen låg tjock i luften när Mikaela och Kristoffer, som inte hade sett varandra innan bröllopet, väntade på att få mötas för första gången. Vädret var på vår sida – solen sken fortfarande, trots att väderprognosen visade regn vid 13-tiden. Jag älskar när det regnar, för det kan skapa dramatiska och vackra bilder med glänsande regndroppar på blad och blommor.
 

När Mikaela och Kristoffer äntligen fick se varandra var det en magisk stund fylld av glädje och tårar. De omfamnades varmt och delade en intim stund tillsammans innan det var dags att bege sig mot Ölme kyrka.

Inne i den vackra kyrkan samlades familj och vänner för att bevittna vigseln. Jag fångade alla de speciella ögonblicken – kärleksfulla blickar, löften som utbyttes, glada skratt och tårar av glädje.
 

Efter vigseln firades det med bubblande drycker och skålar i en klassisk amerikansk bil som tog paret till Presteruds herrgård, en vacker plats perfekt för bröllopsfestligheter. Under trädet på herrgården tog vi en kort porträttfotografering, trots att regnet började falla.
 

Kvällen avslutades med middag, dans och mer firande. Jag var glad att ha kunnat föreviga Mikaela och Kristoffers vackra bröllopsdag och fånga alla de speciella ögonblicken som de kommer att minnas för alltid. Uppdraget var slutfört och jag åkte hemåt till Örebro med ett varmt leende på läpparna.

bottom of page